Správa o sociálnej situácii obyvateľstva Slovenskej republiky v roku 1992 a predpokladaný vývoj v roku 1993.
Štruktúra obyvateľstva a skladba jeho príjmov. Peňažné výdavky obyvateľstva. Vývoj zamestnanosti a pracovných príjmov. Nezamestnanosť a hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie. Sociálne zabezpečenie a sociálna starostlivosť. Dopad realizácie ekonomickej reformy na vybrané typy domácností, vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov. Predpokladaný vývoj sociálnej situácie obyvateľstva. Návrhy rezortov na znižovanie dopadov transformácie ekonomiky na sociálnu situáciu obyvateľstva.