Ochrana spotřebitelů v Japonsku a Izraeli. Důraz na spolupráci a sebevědomí. - Komárková, R.
Štátna úroveň ochrany spotrebiteľa v Japonsku. Centrum informácií pre japonských spotrebiteľov. Masové spotrebiteľské hnutie v japonských mestách a dedinách. Úrad na ochranu spotrebiteľa v Izraeli. Zákon na ochranu spotrebiteľa a spojenie ochrany spotrebiteľa s odborovou organizáciou v Izraeli.