Provozně ekonomická fakulta VŠZ na půdě mezinárodní spolupráce. Přínos pro vzdělávání, vědu i praxi. - Hron, J.
Prevádzkovo-ekonomická fakulta Vysokej školy poľnohospodárskej v Prahe a jej využívanie skúseností z transformačného procesu, rozvoja medzinárodných vzťahov a ponuky kurzov vzdelávacích programov, poradenskej a expertíznej činnosti a ďalších aktivít. Nadviazanie partnerských vzťahov s významnými svetovými univerzitami. Zapojenie sa do tvorby prípadových štúdií. Vzájomné prepojenie programov.