Slovenské zdravotníctvo na rázcestí. - Soboňa, V.
Charakteristika súčasného stavu slovenského zdravotníctva. Transformácia a privatizácia zdravotníckych zariadení. Situácia vo výrobe a distribúcii liekov. Zavádzanie bodového systému v zdravotníctve. Národná poisťovňa SR a zákonné normy zdravotného poistenia. Rozhovor s ministrom zdravotníctva SR.