Gabčíkovo v roku 1993. Vytvára sa priestor na riešenie? - Fidrmuc, J.
Vytváranie priestoru na trvalejšie riešenie vodného diela Gabčíkovo na základe dohôd s Maďarskom. Naliehavé problémy ekonomiky Slovenska a Maďarska ako urýchľovač riešenia. Kritika dočasného riešenia dostavby Gabčíkova. Spôsob financovania dostavby. Možnosti privatizácie vodných diel na Dunaji. Smer ďalšieho vývoja riešenia.