Programy podpory podnikání v ČR. Start, Rozvoj, Region, Aeskulap, Regenerace a Konzult na pomoc malým a středním podnikatelům.
Programy podpory malého a stredného podnikania v ČR v r. 1993, ktoré schválila vláda ČR 10.3.1993. Programy sú zahájené dňom 15.4.1993. Cieľom podpory je uľahčenie prístupu ku kapitálu a zdieľanie podnikateľského rizika štátom. Všeobecné podmienky, určenie podpory, výber projektov na podporu a kritériá programov START - pre drobných a začínajúcich podnikateľov, ROZVOJ - malé a stredné podnikanie, REGION - vo vybraných regiónoch, AESKULAP - vznik súkromných zdravot. zariadení, REGENERACE - mestských pamiatok, KONZULT - pre rozvoj poradensko-inform. služieb.