Význam japonských korporací v ekonomickém vývoji. - Matsumoto, Koji
Nezávislosť japonských korporácií od kontroly vlastníkmi a odklon manažérskych cieľov od zaisťovania ziskov pre akcionárov. Zamestnanci ako hlavná sila korporácií. Porovnanie štruktúry japonských korporácií s európskymi a americkými a ich vplyv na ekonomický vývoj. Možnosti využitia japonských podnikových modelov.