Komu stát pomůže? - Sabela, R.
Rozhovor s námestníkom ministra priemyslu a obchodu v ČR o úlohe štátu vo vzťahu k veľkým podnikom a pri riešení otázok súvisiacich s bankrotmi. Charakteristika súčasného postoja štátu voči veľkým podnikom. Vplyv privatizácie a antimonopolnej politiky. Ekonomické nástroje pre uskutočňovanie zákona o konkurze a vyrovnaní.