Problémy a perspektívy Železníc Slovenskej republiky. Hľadá sa pevný bod. - Čikovský, M.
Terajší stav technických a finančných prostriedkov v železničnej doprave v SR. Princípy delenia majetku ČSD a dohodnutá spolupráca v oblasti železničnej dopravy SR a ČR. Nový zákon SR o železnici. Zostupný trend v intenzite dopravy. Strategické ciele v oblasti železničnej dopravy v SR. Vyhliadky na rok 1993. Organizačné usporiadanie a reorganizácia riadenia Železníc SR.