<La> industria textil, otra oportunidad
Textil ostáva atraktívnym prvkom v svetovom obchode pre nízke investície, ich skorú návratnosť, veľkú variabilitu ponuky a vysokú zamestnanosť. Ochrana trhov poškodzuje mnohé krajiny. Možnosti poskytuje ústup Kórey, ktorá sa posledne zameriava na iné druhy tovarov. Banky poskytujú pomoc v nákupe strojov na výrobu a spracovanie textilu. Mexiko sa snaží zvýšiť exportné kvóty.