Perspektívy počítačového spracovania informácií v poľnohospodárskych podnikoch. - Popelka, Vladimír
Aplikácia prostriedkov výpočtovej techniky pri spracovaní informácií ako jeden z faktorov zefektívnenia poľnohospodárskej výroby. Perspektívy aplikácie počítačov v poľnohospodárstve. Využitie počítačovej techniky tak pri štandardných, ako aj pri špecifických programoch vyvinutých pre príslušné podniky. Medzipodniková kooperácia v oblasti vývoja programov.