České stavebnictví na konci 20. století. - Witzany, Jiří
Štatistické údaje o vývoji stavebníctva v ČR v r. 1992. Štruktúrne zmeny v tomto odvetví a vytváranie nových vzťahov s vonkajším prostredím. Zvýšenie kvality prác na stavbách. Verejné stavebné objednávky a štruktúra stavebných podnikov. Informácie a riadenie v stavebníctve. Stavebné firmy budúcnosti a konkurencieschopnosť.