Inovace, tvořivost a rozvoj lidských zdrojů. - Doktorová, B.
Problém výnimočnosti a tvorivosť zbavená tajomstva. Inovácie a dopyt po tvorivosti. Charakteristické znaky tvorivých pracovníkov. Prvoradosť úlohy využitia schopností. Priestor pre participáciu. Prekonávanie obáv a priaznivé inovačné prostredie.