Logistika - klíč k úsporám. - Bender, P.
Rozhovor s prezidentom americkej spoločnosti BENDER Managements Consultants Inc. Paulom Benderom. Spoločnosť ponúka svoje vysokoodborné služby v oblasti optimalizácie logistických systémov. Výklad pojmu logistika a jej praktické použitie. Logistické metódy a ich aplikácia v podnikoch a spoločnostiach ČR. Popis dvoch expertných logistických systémov SOPRA a LOMAS. Popis jednotlivých modulov systému LOMAS.