Utváření nové sociální regulace v České republice. - Večerník, Jiří
Problémy súvisiace so vznikajúcim systémom sociálnej regulácie v bývalej ČSFR. Otázka jeho východísk a problém záťaže alebo výhod z dedičstva minulosti. Nové sociálne problémy, ktoré priniesol začiatok hospodárskej reformy. Adaptácia a transformácia inštitúcií a celého systému sociálnej regulácie.