Tuhá zima, mrazivé jaro v ES.
Vyhliadky hospodárskeho vývoja v krajinách ES. Predpokladané oživenie ekonomiky v niektorých krajinách ES. Konjunktúra, hospodárska recesia, hospodársky vývoj vo Francúzsku, V. Británii, Taliansku, Španielsku, a Nemecku.