Přístup on-line k chemickým a chemickoinženýrským informacím. - Šilhánek, J.
Prehľad súčasnej problematiky využívania informačných služieb on-line v oblasti chémie a chemického inžinierstva. Strediská báz dát služieb on-line. Spôsob napojenia sa na stredisko báz dát. Administratívne podmienky prístupu. Spôsob priebehu vlastnej komunikácie. Charakteristika niektorých stredísk báz dát služieb on-line.