Významné setkání o informatice. - Baquiste, J.
Referát generálneho tajomníka Medziministerského výboru pre informatiku a kancelársku a výpočtovú techniku v Štátnej správe (CIIBA) na francúzsko-českom kolokviu, usporiadanom s Kanceláriou pre technickú, priemyselnú a ekonomickú spoluprácu v júni 1993. Všeobecné úvahy o informatizácii českej štátnej správy. Analýza situácie v krajinách východnej Európy pred rokom 1989 a jej vplyv na terajšie potreby v oblasti informatizácie štátnej správy.