K otázke hraníc chudoby obyvateľstva Slovenskej republiky. - Karásek, J.
Určenie hraníc chudoby obyvateľstva SR v tejto štúdii na základe znakov posúdenia hospodárskej situácie vlastnej rodiny, ocenenia vlastnej životnej úrovne, výšky čistého príjmu na osobu, možnosti domácnosti podľa príjmu, vybavenosti domácnosti a spokojnosti so situáciou domácnosti. Analýza sa vzťahuje na obdobie 4.-18.12.1991.