Práva a nároky absolventů škol. - Jouza, I.
Zameranie a obsah novely zákona ČNR č. 272/1992 Sb. platnej od 1.6.1992 pre oblasť práv a nárokov absolventov škôl. Predmetom komentára je pracovná zmluva, výhody pre zamestnávateľa, dohoda so zamestnávateľom, rekvalifikácia absolventov, mladistvý absolvent, strediská praktickej rekvalifikácie, učebné odbory pre mladistvých, špeciálne poradenstvo pre voľbu povolania, finančná podpora absolventov-podnikateľov.