<La> formation des salaires en France. - Reynaud, B.
Mzdové pravidlá: základná veľkosť a referenčný mzdový model. Mzdové relácie potrebujú svoje pravidlá. Mzdové pravidlá ako nástroje hodnotenia. Rozličné spôsoby odmeňovania. Formulácia "mzdy - náklady", ktoré treba redukovať. Formula priemyselnej mzdy má defenzívny a kooperatívny charakter. Teylorova logika ešte prevláda. Návrhy na mzdové ofenzívne pravidlá. (CFDT-Aujourd'hui 1992, č.106.).