Ces 500000 emplois qui be trouvent pas preneurs. - Kocinski, A.
Neuspokojené požiadavky na pracovníkov. Ako to vysvetliť v krajine, kde je 3 mln nezamestnaných? Odmietnutie podmienok namáhavej práce. Nerovnosť medzi ponukou a dopytom zamestnania: v hre je vzdelávanie. Zamestnania podľa činnosti v sektoroch. Vzdelávanie. Stredisko internej výchovy. Akcie združenia zamestnávateľov. (L'Entreprise 1992, č.85.).