Trendy a trhy.
Trh práce a nezamestnanosť. Vývoj hlavných ekonomických sociálnych ukazovateľov v ČR 1990 - štvrťrok 1993. Štatistické údaje. Zamestnanosť. Miera nezamestnanosti dosahuje od začiatku reformy extrémne nízke hodnoty. Vývoj kurzu Kč voči hlavným svetovým menám.