Skrytý potenciál Bratislavy treba využiť. Realitná kancelária Point vstúpila na trh neskôr, ale s odvahou. - Balaščák, J.
Činnosť realitnej kancelárie Point, s.r.o. založenej v r. 1992 v Bratislave (kúpa a predaj nehnuteľností, investičná, inžinierska a realizačná činnosť, byty). Spolupráca so zahraničnými kanceláriami a klientmi v útlme. Perspektívy hlavného mesta. Databáza kancelárie, úsilie o spoluprácu realitných kancelárií v záujme klienta.