Oživia niekdajšiu spoluprácu. Predstavitelia poľských družstiev na Slovensku.
Návšteva trojčlennej delegácie zväzu poľských spotrebných družstiev Spolem na Slovensku. Snaha o oživenie niekdajšej vzájomnej obchodnej spolupráce medzi spotrebnými družstvami. Platnosť dohody o zóne voľného obchodu od 1. marca a jej vplyv na obchodnú spoluprácu slovenských a poľských spotrebných družstiev.