Spoločne prispieť k rozvoju. Rozhovor pri kolíske Družstevnej únie Slovenskej republiky. - Adamča, S.
V súvislosti s delením bývalej ČSFR, došlo aj k rozdeleniu Družstevnej únie ČSFR na dva samostatné subjekty. Ustanovujúce zhromaždenie Družstevnej únie Slovenskej republiky. Sobotište, december 1992. Rozhovor s predsedom SZSD Ing. Silvestrom Adamčom. Otázka delenia majetku, úlohy únie, orgány únie.