Transformácia družstevných podnikov. - Töröková, D.
Transformácia družstevných podnikov na obchodné spoločnosti, družstvá alebo ich zrušenie - povinnosť vyplývajúca z Obchodného zákonníka od 21.1.1992. SZSD navrhol premeniť družstevné podniky na akciové spoločnosti. Dve etapy transformácie podnikov na akciové spoločnosti. Majetok založených akciových spoločností.