Z rivalov rovnocenní partneri. Nie je doba na konfrontácie, treba spolupracovať.
Stretnutie predstaviteľov spotrebného družstevníctva s odborármi vo februári v Detve. Zjednotenie v postupe zamestnávateľov a odborov voči štátnej správe v súčasnej zložitej ekonomickej situácii. Aktuálne úlohy spotrebných družstiev a odborárov sformulované v piatich bodoch.