Veřejné finance v teorii a praxi. 10. - Musgrave, R.A
Pokračovanie 19. kapitoly - Daň z individuálneho dôchodku: vymedzenie zdaniteľného dôchodku. Hlavné zásady a skladba daňovej základne. Vymedzenie dôchodku v praxi USA, výnimky a odpočitateľné položky (hypotečné úroky, charitatívne príspevky atď.).