Štátny rozpočet blokuje miliardu korún na zamestnanosť. Fond zamestnanosti nemá na svoju činnosť ani korunu. - Brunovský, O.
Podpredseda Predstavenstva Fondu zamestnanosti SR M. Knitl konštatuje, že vytvorenie Fondu zamestnanosti je až doteraz formálne, pretože až miliarda z prostriedkov, ktoré zamestnávatelia, zamestnanci a podnikatelia odvádzajú, sa používa na iný účel. Podrobnejšie o probléme.