Ciele, bariéry a riziká daňovej sústavy. - Petrenka, Ján
Rozpracúvanie koncepcie novej daňovej sústavy od r. 1990 u nás. Niektoré súčasné daňové teórie a ich význam (J.M. Keynes). Hranice daňového bremena najmä v súvislosti s infláciou. Ciele česko-slovenskej daňovej sústavy a ich realizácia z hľadiska národohospodárskeho, z hľadiska daňovníka a platiteľa dane, daňového orgánu, audítora a daňového poradcu a medzinárodného. Bariéry a očakávané riziká v daňovej sústave po rozdelení ČSFR.