Agrární banka (1911-1938). 2. Stěžejní formy bankovního podnikání. - Novotný, J.
Kapitálové a finančné prepojenie Agrárnej banky s priemyslom ako základné meradlo jej podnikateľskej činnosti. Hlavné formy bankového podnikania. Vplyv Agrobanky na cukrovarnícky, liehovarnícky a pivovarnícky priemysel, ako aj na ďalšie priemyselné odvetvia. Aktivita v oblasti pozemkových obchodov.