<Das> taiwanesische Finanzsystem. - Knoth, G.
Situácia v bankovníctve Tchaj-wanu po II. svetovej vojne. Fungovanie centrálnej banky a jej úlohy. Bankový systém Tchaj-wanu (obchodné, špeciálne a družstevné banky). Zahraničné banky. Deregulácia bankového a finančného sektoru a jej ciele. Zmena zákona o bankách. Internacionalizácia bankových aktivít. Privatizačné snahy. Modernizácia bánk.