M et A in/für Osteuropa. - Weidner, J.P
Poskytovanie poradenských služieb v oblasti fúzií a akvizícií v Českej republike realizované v spolupráci Živnostenskej banky a BHF-BANK-Konzern. Základné odlišnosti pre činnosť M et A v Českej republike a špecifiká mandátov M et A pri tvorbe časových plánov, vedení rokovaní v podnikoch a na ministerstvách. Charakteristika podmienok M et A poradcov pre úspešnú činnosť v Čechách. Ponuka služieb Živnostenskej banky pri privatizácii.