NBS na rokovaní guvernérov. - Tkáč, M.
Rozhovor s viceguvernérom NBS M. Tkáčom o jeho pracovných stretnutiach s guvernérmi 12 centrálnych bánk Európy. Rokovanie pracovnej skupiny, tzv. belgickej, vo Washingtone. Názor expertov na ekonomický vývoj SR v oblasti tvorby štátneho rozpočtu, na menovú politiku NBS, stav devízových rezerv. Misia MNF na Slovensku.