Návšteva misie MMF v Národnej banke Slovenska. - Paška, I.
V dňoch 15.-26.3.1993 navštívila NBS technická misia MMF. Cieľom návštevy bola pomoc pri reformovaní centrálnej banky NBS a technická pomoc v oblastiach ako napr. platobný a zúčtovací systém, účtovníctvo bánk a pod. Program technickej pomoci menového a devízového odboru sa začal realizovať už v decembri 1992. Poskytnutie okamžitého poradenstva v menových operáciách, devízových operáciách a bankovom dozore. Druhá misia MMF sa zamerala na zhodnotenie vývoja v NBS.