Pomoc do VÚB. Program v hodnote dvoch miliónov dolárov. - Šnajdr, R.
Americká agentúra pre medzinárodný rozvoj - USAID - prostredníctvom tímu špecialistov americkej firmy KPMG Peat Marwick poskytuje technickú pomoc VÚB, a.s. na podporu reštrukturalizácie slovenského bankového systému a prilákanie zahraničného kapitálu. Prečo VÚB. Projekt pomoci zameraný na poradenské služby manažmentu aktív/pasív, korešpondenčné bankovníctvo, obchodovanie s devízami, reštrukturalizáciu úverov pomocou techník investičného bankovníctva.