Postavenie bankového dohľadu v NBS. Slovensko na Medzinárodnej konferencii bankového dohľadu v Sofii. - Kašiak, Tibor
Činnosť bankového dohľadu integrovaného do NBS. Názory na miesto a postavenie centrálnej banky v SR sú stanovené zákonom. Podriadenosť NBS NR SR len v oblasti podávania správ o menovom vývoji. Príprava novej organizačnej štruktúry NBS aj úseku bankového dohľadu. Potreba spolupráce s auditorskými firmami. Spolupráca ČNB a NBS, konzultácie s MMF.