Von den Postbankdiensten zur Postbank. - Schneider, G.
Analýza služieb typických pre poštovú banku až ku vzniku samostatnej poštovej banky. Miesto poštovej banky v konkurencii iných bánk. Obchodná politika poštovej banky v diele O. Hahna. Rozširovanie finančných služieb v kvantitatívnom obchode.