Aplikačné ustanovenia týkajúce sa opčných a termínových kontraktov na akcie v znení dodatku č.1.
Opčný kontrakt a termínový kontrakt. Splnenie povinnosti dodávky vyplývajúcej z opčných a termínových kontraktov. Kotácia nových sérií opčných a termínových kontraktov. Prepočítavacie pravidlá a čas obchodovania. Expiračný deň a deň konečného vyrovnania. Čas zloženia kolaterálu.