Bratislavská opčná burza. Nové možnosti na kapitálovom trhu.
Promptný obchod, termínový obchod a opčný obchod. Dva druhy rizika na trhu akcií: trhové riziko a podnikové riziko. Opcia ako poistka. Dve stránky obchodovania a štyri pozície opcie. Kúpna opcia a predajná opcia. Obchodovanie na Bratislavskej opčnej burze.