Pourquoi l'évolution des indices boursiers reflete-t-elle tres imparfaitement celle de l'activité économique? - Goulletquer, H.
Autor vysvetľuje slabú väzbu rozličných ukazovateľov. Ekonomická aktivita a trh akcií v USA a vo Francúzsku. Nezhoda medzi kolísavosťou hospodárskej aktivity a ziskom. Politika dividend v podnikoch. Vývoj úrokovej miery a trh akcií v USA. Pohyb kapitálu z trhu na trh. Závery. (Banque 1992, č.528.).