Všeobecné podmienky obchodovania zúčtovania opčných a termínových kontraktov na Bratislavskej opčnej burze v znení dodatku č.1.
Všeobecné pravidlá pre vzťahy medzi zmluvnými stranami. Držanie a vypísanie opcií. Splnenie termínových kontraktov. Kolaterál a preregistrácia. Autorské práva a poplatky. Nesplnenie záväzkov a obmedzovanie zodpovednosti. Zmierovacie konanie a protesty. Zmeny a dodatky k všeobecným podmienkam.