Slovenská ekonomika a hospodárska politika v roku jeden. - Košnár, Jozef
Objasňovanie otázok ďalšieho rozvoja ekonomiky SR. - Charakteristika úpadku slovenskej ekonomiky (príklady, štatistické údaje) 1991-1993. Neprimerané princípy reformy pre slovenskú ekonomiku. Odlišné prognózy pre ekonomiku ČR a SR, české optimistické, na Slovensku pokles HDP, inflácia 13-20 perc., nezamestnanosť 14-18 perc., pasívna zahraničnoobchodná bilancia, príčiny. Nevyhnutnosť zmeny hospodárskej politiky.