Sólo pro privatizační fondy. - Adámková, Alena
Do privatizovaných podnikov z 1. vlny prichádzajú noví vlastníci - investičné privatizačné fondy, z ktorých tie veľké získali vo väčšine podnikov rozhodujúce postavenie. Rozhovor s 2 spoločnosťami - Rybářství Třeboň, Bateria Slaný. Fondy o podnikoch. Zameranie fondov v privatizovaných podnikoch a ich priority.