Výhled vývoje slovenské ekonomiky pro období 1993-97. - Šujan, I.
Hodnotenie súčasnej pozície slovenskej ekonomiky a dôsledky zániku čs. federácie. Devalvácia meny a predpokladané opatrenia makroekonomickej politiky. Prognóza vývoja základných makroekonomických ukazovateľov, bilancia hrubého domáceho produktu. Prognóza vývoja peňažných, finančných a úverových vzťahov v ekonomike a závery pre bankový sektor ČR.