Nové způsoby participace státu na financování potřeb českého zemědělství. - Horčicová, M.
Problémy efektívnej štátnej podpory privatizácie a reštrukturalizácie poľnohospodárstva. Odstránenie priamych dotácií zo štátneho rozpočtu a využitie bankovej sústavy a finančného trhu. Model sprostredkovania štátnych podpôr poľnohospodárstvu.