Jak prosadit evropský šlágr. Vkus jako past integrovaného trhu.
Zmysel hesla "globálny marketing". Úskalia zavádzania stratégie globálneho marketingu - t.j. predaja určitého výrobku vo všetkých kútoch sveta. Potreba znalostí špecifiky jednotlivých regiónov pri zavádzaní jednotného "europroduktu".