Průzkum trhu. Středem pozornosti je zákazník.
Uskutočňovanie prieskumu trhu na trhu vnútornom, zahraničnom, v rôznych priemyselných oblastiach a sfére služieb. Komoditný a teritoriálny prieskum trhu. Analýza trhu a pozorovanie trhu. Výhody a nevýhody metódy osobného dotazovania (interview). Výhody a nevýhody telefonického a písomného získavania informácií. Agentúry pre prieskum trhu, dotazníky pre respondentov.