Obchod poškuľuje za oceán. - Rival, P.
Pokles obratu obchodu v SRN a hľadanie zlepšení v USA. Umiesťovanie predajní a nákupných centier na výpadové cesty a predmestia, ich luxusnejšie vybavenie, centrá zábavy a oddychu. Zlepšenie servisu poskytovaného zákazníkom (zabalenie tovaru podľa želania, odnesenie i mimo centra a pod.). Vplyv na rast zamestnanosti.